Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Afdrukken

VVW-Duiken vzw is sinds de oprichting in 1980 constant bezig geweest met het geven van opleidingen in de duiksport. De sterkte van VVW-Duiken vzw - de op één na grootste niet-commerciële duikfederatie van Vlaanderen - zijn de volgende punten:

Wil je op een veilige manier leren duiken? Wil je leren duiken in een aangename familiale sfeer? Zonder tijdsdruk en op je eigen tempo? Zonder je daarvoor blauw te betalen?

Dan is VVW-Duiken vzw zeker iets voor jou!!!

VVW-Duiken vzwCMAS CEDIP BEFOS IANTD

VVW-Duiken is lid van de Europese federatie CEDIP (European Committee of Professional Diving Instructors) en via BEFOS ook van de wereldbond CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques). VVW-Duiken is één van de grootste niet-commerciële federaties in Vlaanderen en vertegenwoordigt een 30-tal duikscholen en -clubs, samen goed voor een 1000-tal actieve duikers. Het moderne, didactisch sterk gefundeerde opleidingsprogramma staat sedert 35 jaar garant voor een veilige duikopleiding van Duiker 1-ster tot en met Instructeur 3-ster.

VVW-Duiken werkt voor de technische duikopleidingen samen met Iantd Benelux.

De VVW brevetten worden wereldwijd erkend.


Meer info:

VVW-Duiken vzw
Beatrijslaan 25
B-2050 ANTWERPEN
tel. +32-3 219 69 68
fax +32-3 219 77 00
e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Categorie: Organisatie
Hits: 72492