VVW-Duiken krijgt geregeld vragen van de leden met betrekking tot technische duikopleidingen. Zeker nu, na de recente TEK beurs te Antwerpen, blijkt de interesse tot deze gevorderde vorm van onze geliefde sport zeer groot. Tegelijkertijd blijft er echter een groot aantal van ons met vele vragen zitten.

We willen dit vacuüm graag vullen en onze leden helpen om antwoorden te vinden en dit in de breedste zin van het woord.

Voor alle duidelijkheid: het is NIET de bedoeling om zelf technische opleidingen te gaan verzorgen!

Wat is dan wel ons doel?

Een VVW-Duiken aanspreekpunt creëren dat alle aspecten van het technisch duiken bespreekbaar maakt en waar informatie kan ingewonnen en/of uitgewisseld worden.

Dit gaat van de recreatieve VVW-duiker die de stap naar een technische duikopleiding wil zetten en waardevolle informatie zoekt, tot VVW-duikers die reeds één of meerdere technische duikbrevetten bezitten en ervaringen willen uitwisselen of gelijkgestemde zielen in onze federatie zoeken.

We willen ons hier echter niet in limiteren; we denken bv. ook aan de mogelijkheid om geïnteresseerden in een opleiding te groeperen en zo een gunstigere prijs te bekomen, duikbuddy’s te zoeken om samen technische duiken te maken, gelijkgestemde reisgenoten te zoeken, een forum te bieden om technische duikgerelateerde onderwerpen aan te snijden, objectieve materiaal-informatie aan te bieden, eventuele groepsaankopen te bevorderen, etc., etc.

We zoeken nog technisch geschoolde VVW-Duiken leden die de cel willen vervoegen, ideaal zouden we graag in elke regio vertegenwoordiging bekomen.

Je kan ons bereiken via onderstaande email:

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Coördinator van de Cel Technisch Duiken:

Karl Haegens

VVW instructor-trainer / specialty instructor Duikschool De Zeekat Herentals
IANTD instructor Recreational Trimix
IANTD CCR Trimix Diver