Events Calendar

Belgische Duiksportbeurs
Saturday 17 March 2018, 10:00 - 18:00
Hits : 689
by Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Ook dit jaar kan je, tijdens het weekend van 17 en 18 maart de Belgische Duiksportbeurs bezoeken.

Locatie: Metropolis Antwerpen, gelegen te 2030 Antwerpen, Groenendaallaan 394, van 10u tot 18u.

De toegangsprijs bedraagt 12 € per persoon. Wij nodigen je graag uit op onze stand voor een gezellige babbel en een drankje smiley

VVW-Duiken heeft 100 kaarten aangekocht, die wij gratis ter beschikking stellen aan de leden.

Om te vermijden dat leden, die 1 of 2 kaarten bestellen, uiteindelijk niet op de beurs verschijnen, handhaven wij het systeem van vorig jaar: 'Vrijkaarten' kunnen vooraf aangevraagd worden door inschrijving via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van de namen voor wie een kaart gevraagd wordt én betaling van 5 €/kaart op het rekeningnummer van VVW-Duiken: BE65 7775 9385 5496. Gelieve bij inschrijving ook te vermelden of je op zaterdag of op zondag wenst te komen.

Net zoals vorig jaar worden er echter geen kaarten meer verstuurd maar zal er aan de ingang gewerkt worden met een lijst waarop de leden vermeld staan die zich hebben ingeschreven. Er zal een lijst per dag liggen. Het is dus belangrijk om bij inschrijving te vermelden of je op zaterdag of op zondag komt. Wanneer je aan de inkom je naam en clubnaam vermeldt als lid van VVW-Duiken, dan krijg je gratis toegang.

Wanneer je je aanbiedt op de stand van VVW-Duiken wordt het bedrag cash terugbetaald.

Echtgenote(s)(n) en partners blijven uiteraard welkom! Om praktische redenen willen we je vragen de ‘inschrijving’ per club te organiseren vóór 8 maart. We hopen op jullie massale aanwezigheid!

Met sportieve watersportgroeten,

De Raad van Bestuur